Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Δήλωση εξαφάνισης


Μα πού πήγε η δαντελοπλέχτρα;

Σχολιάστε το άρθρο

 • Δήμητρα Νάζου

  Γεια σας
  Ψάχνοντας βρήκα το άρθρο σας που μου άρεσε πολύ.
  Στη Μύκονο που ζω και κατάγομαι θα κάνουμε μία έκθεση με θέμα την δαντέλλα στο τέλος Ιουλίου. Συγκεκριμένα ο τίτλος είναι :Τούλι , κοπανέλι,,λασέ,φιλέ και αζούρ.Τέχνες που χάθηκαν και ελάχιστες ηλικιωμένες τις ξέρουν.
  Αυτό το video που έχετε θα ήταν δυνατόν να το δείξουμε? Υπάρχει? Τί θα μας προτείνατε εσείς για να πλουτίσουμε την έκθεση μας και σαν εκδήλωση. Θα πούμε και λίγα λόγια για την δαντέλα στη Μύκονο ειδικά για το τούλι που ήταν πιο διαδεδομένο.
  Δυστυχώς δεν έχουμε το χρόνο να κάνουμε έρευνα περισσότερη. ¨ενα χρόνο προσπαθούμε με δυσκολία να μαζέψουμε υλικόεργοχείρων.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν ασχοληθείτε με το θέμα μας
  Με εκτίμηση
  Δήμητρα Νάζου -Πρόεδρς του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου

  • Φαίδρα Σίμιτσεκ

   Καλησπέρα σας,
   Κοινοποίησα στην κυρία Καραγιάννη το σχόλιό σας και πιστεύω να απαντήσει στα ερωτήματά σας σύντομα.
   Το βίντεο που σας ενδιαφέρει είναι στη διάθεσή όλων στο Youtube, απ’όπου το δανειστήκαμε και ‘μεις.
   Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε υλικό από το άρθρο, μπορείτε εάν και εφόσον αναφερθεί ο συγγραφέας (κα Καραγιάννη) και η πηγή (υπερσύνδεσμος προς People&Ideas).
   Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και καλή επιτυχία στο εγχείρημά σας!
   Φαίδρα Σίμιτσεκ

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.