Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Εντίτ Πιαφ

12in-Vinyl-LP-Record-Angle

Όσα γρατζουνίσματα κι αν έχει ο δίσκος, όσες φορές κι αν την ακούω, δεν την βαριέμαι ποτέ τη μία και μοναδική Εντίτ Πιαφ!
Plus bleu que le bleu de tes yeux…

Υ.Γ.Στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 ανέβηκε στην Αθήνα μια γαλλική παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή της. Τα τραγούδια της ερμήνευσε, όπως αναφέρεται στις γαλλικές κριτικές, με προσωπικό τρόπο η Ναταλί Λερμίτ (Nathalie Lhermitte) χωρίς διάθεση μίμησης. Μια βουτιά στη νοσταλγία του χθες;

Λητώ Σεϊζάνη

Η Λητώ Σεϊζάνη είναι μεταφράστρια και συγγραφέας. Έχει σπουδάσει Ιταλική φιλολογία και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές μετάφρασης. Έχει εργαστεί σαν μεταφράστρια σε διάφορα περιοδικά και σε έναν τηλεοπτικό σταθμό. Έχει δημοσιεύσει τέσσερις ποιητικές συλλογές και έχει μεταφράσει, μεταξύ άλλων, έργα των Τόμας Χάρντυ και Τζοβάννι Βέργκα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο "Η έξυπνη πριγκίπισσα". Συνεργάζεται από την αρχή με το P&I ως επιμελήτρια και αρθρογράφος. Μπορείτε να διαβάσετε κείμενά της στο site της.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.