Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Tango!

http://www.silenciotango.com/

Εδώ και πολλά χρόνια, ο κόσμος όλος έχει ανακαλύψει το tango και εκστασιάζεται με τον χορό αυτό που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα στη Λατινική Αμερική. Σήμερα οι δάσκαλοι του tango δεν προλαβαίνουν ν’αποκτούν μαθητές και όλοι παραδίδονται στα βήματά του και στη νωχελική, ρωμαντική του μουσική, από την οποία δεν λείπει το πάθος.  Στην Ελλάδα όπως και σε πολλές χώρες της Ευρώπης γνωρίζει μεγάλη εξάπλωση και μαθαίνουμε λεπτομέρειες για την ιστορία του, για το tango της Αργεντινής κυρίως, καθώς και  για τον διάσημο Κάρλος Γκαρντέλ, τον τραγουδιστή, συνθέτη και ηθοποιό που έχει συνδέσει το όνομά του με αυτό το είδος μουσικής και χορού.

Tango silencio λέγεται μια πολύ καλή ορχήστρα με έδρα την Ελβετία, που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το είδος μουσικής και δίνει παραστάσεις σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Με μέλη από την Αργεντινή, την Ουρουγουάη, την Κούβα αλλά και από διάφορες άλλες χώρες, η ορχήστρα αυτή γνωρίζει επιτυχία καθώς συνδυάζει τις ζωντανές εμφανίσεις με βραδιές χορού για τους ακροατές της.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, υπάρχει το σχετικό  σάϊτ.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.