Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Ταξιδεύοντας σ’έναν άλλο κόσμο

Ήταν βράδυ, είχα μόλις ετοιμαστεί για να βγω και βγήκα στο μπαλκόνι να δω αν είχα ντυθεί αρκετά ζεστά, γιατί έκανε κρύο. Κοίταξα τον ουρανό για να καταλάβω αν ερχόταν βροχή. Δεν υπήρχε ούτε ένα σύννεφο κι ο ουρανός είχε ένα βαθύ μπλε χρώμα, σχεδόν μαύρο. Με μια ματιά δεν έβλεπες κανένα αστέρι. Αν όμως κοίταζες πιο προσεκτικά, μπορούσες να διακρίνεις μερικά  που έλαμπαν σα μικρά διαμάντια. Κατέβηκα τις σκάλες και προχώρησα προς το αυτοκίνητο. Μπήκα μέσα κι έκανα λίγο πολύ τις συνηθισμένες μου κινήσεις.. Μία από αυτές ήταν ν’ ανοίξω το ραδιόφωνο στον σταθμό που προτιμώ… και τότε το άκουσα.. Αυτό το τραγούδι που με έκανε να θέλω να το τραγουδήσω χωρίς να ξέρω τα λόγια! Αυτό το τραγούδι που ειλικρινά ένιωσα τη ζεστασιά του. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως είμαι ένας άνθρωπος που επηρεάζεται συναισθηματικά  πάρα πολύ  από την μουσική. Και φυσικά με έκανε να χαμογελάσω, όχι μόνο με τους υπέροχους στίχους του αλλά και με τη μοναδική του μελωδία. Η φωνή αλλά και ο τρόπος που το ερμηνεύει η Melody με ταξίδεψαν σ’έναν άλλο κόσμο… Ελπίζω να το απολαύσετε όσο εγώ .

(το αφιερώνω στη φίλη μου Susana)

Αξίζει να δείτε και τους στίχους


Σχολιάστε το άρθρο

 • Όλγα Λαζοπούλου

  Πολύ γλυκό, πολύ αισθαντικό, τραγουδάκι. Από αυτά που σε κάνουν να χαμογελάς και να δακρύζεις ταυτόχρονα. Με πολύ ωραίους στίχους.

 • Φαίδρα Σίμιτσεκ

  Ναι, η Melody Gardot είναι εκπληκτική. Δεν είναι ένα κομμάτι από τα δυο άλμπουμ της που δεν μου αρέσει. Η βιογραφία της έχει ενδιαφέρον επίσης. Συνήλθε από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα χάρη στη μουσική και η καριέρα της ξεκίνησε στα μόλις 21 της!

 • (kommati apo tous yperoxous stixous)

  If the world was mine
  I’d paint it gold and green
  I’d make the oceans orange
  For a brilliant color scheme

  I would color all the mountains
  Make the sky forever blue
  So the world would be a painting
  And I’d live inside with you

  If the world was mine
  I’d tell you what I’d do
  I’d wrap the world in ribbons
  And then give it all to you

 • Λητώ Σεϊζάνη

  Αντιγόνη, είναι πράγματι πολύ ωραία η μελωδία της Melody και πολύ ωραία η χροιά της φωνής της.

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.