Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Η κακοφυλαγμένη κόρη

Το μπαλέτο που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από μερικά αστέρια του Μπολσόϊ και από μαθητές της Ακαδημίας Μπολσόϊ προσέφερε ένα ευχάριστο, τρυφερό θέαμα με ωραία μουσική, κατάλληλο για κοριτσάκια που ονειρεύονται να γίνουν μπαλαρίνες αλλά και για μεγάλους που θέλουν να ξεσκάσουν λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.  Την παράσταση έκλεψαν δώδεκα μικροί χορευτές, έξι αγόρια κι έξι κορίτσια, που ήταν η έκπληξη του έργου. Πολύ καλή η πρώτη χορεύτρια καθώς κι ένας συμπρωταγωνιστής της που θύμισε περισσότερο ακροβάτη παρά χορευτή.

Λητώ Σεϊζάνη

Η Λητώ Σεϊζάνη είναι μεταφράστρια και συγγραφέας. Έχει σπουδάσει Ιταλική φιλολογία και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές μετάφρασης. Έχει εργαστεί σαν μεταφράστρια σε διάφορα περιοδικά και σε έναν τηλεοπτικό σταθμό. Έχει δημοσιεύσει τέσσερις ποιητικές συλλογές και έχει μεταφράσει, μεταξύ άλλων, έργα των Τόμας Χάρντυ και Τζοβάννι Βέργκα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο "Η έξυπνη πριγκίπισσα". Συνεργάζεται από την αρχή με το P&I ως επιμελήτρια και αρθρογράφος. Μπορείτε να διαβάσετε κείμενά της στο site της.

Σχολιάστε το άρθρο

  • Λητώ Σεϊζάνη

    Ήρα, ήταν πολύ χαριτωμένη παράσταση, χωρίς εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια αλλά προσεγμένη στις λεπτομέρειες και σου δημιουργούσε μια ευχάριστη διάθεση.

  • Έτσι. Πιο σύνχρονο και άρα πιο προσιτό «κλασσικό», χωρίς εκπτώσεις στη ποιότητα. 🙂

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.