Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Η Λητώ Σεϊζάνη στο ραδιόφωνο

Τον περασμένο Οκτώβριο η ραδιοφωνική παραγωγός και αφηγήτρια παραμυθιών Αγνή Στρουμπούλη κάλεσε στην εκπομπή της «Δρόμο παίρνει, δρόμο αφήνει…» την συνεργάτρια του People & Ideas Λητώ Σεϊζάνη. Μίλησαν για ποίηση, για ταξίδια και άλλα πολλά. Μπορείτε κι εσείς να ακούσετε την εκπομπή εδώ.

Ευχαριστούμε τη Marlykon και τον Αντώνη Γασπαρινάτο για τη μεταγραφή του ήχου καθώς και την διεύθυνση του Ε’ προγράμματος της ΕΡΤ που μας έδωσε την άδεια αναπαραγωγής της συνομιλίας.


Μέρος πρώτο

Μέρος δεύτερο

Μέρος τρίτο

Σχολιάστε το άρθρο

  • Φαίδρα Σίμιτσεκ

    Λητώ, χαίρομαι ιδιαίτερα που έχουμε αυτά τα αρχεία εδώ στη σελίδα και ελπίζω όσοι σε διαβάζουν τακτικά και σε εκτιμούν να έχουν την υπομονή να σε ακούσουν. Εγώ είμαι πολύ περήφανη για σένα πάντως.
    Και επειδή είμαι κατά βάθος πειραχτήρι…σε έχουμε διαβάσει, σε ακούμε τώρα…πότε πέφτει το φούξια τετράγωνο;

  • Αυτό με την ερασμιακή προφορά το έκανα κι εγώ 🙂
    Το σχόλιο της Φαίδρας μου προκάλεσε μια εικόνα πέπλου που πέφτει και εμφανίζεται η όψη σου. Πολύ πετυχημένο, δεν το είχα σκεφτεί έτσι το φούξια τετράγωνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.