Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Εικονικά ταξίδια

H Κυριακάτικη ξεκούραση συνεχίζεται με δυο όμορφα ταξιδιωτικά βίντεο που γυρίστηκαν από τον Γερμανό  Mario Feil. Το πρώτο τραβήχτηκε  στο Chiemgau, μια περιοχή μεταξύ Μονάχου και Σάλτσμπουργκ, στα νότια της Βαυαρίας και το δεύτερο είναι για τα Highlands της Σκωτίας.

Σχολιάστε το άρθρο

 • Συμφωνώ. Αν και αυτό που ξεχωρίζει δεν είναι μόνο τα τοπία, αλλά και οι Jethro Tull με τον Anderson. Life is a long song, but the tune ends too soon for us all.
  Όσο για τον τύπο/φωτογράφο κάνει φοβερή δουλειά….

 • Φαίδρα Σίμιτσεκ

  Καλησπέρα Λητώ και Makailer!
  Στην ταινία του για τη Σκωτία ο Mario έχει συμπεριλάβει πραγματικά όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία που σου μένουν μετά από μια παραμονή εκεί. Έτσι χάρηκα που είδα τα daffodils που περιμένεις πως και πως (μαζί με τα crocus) να ανθίσουν γιατί αυτό σημαίνει ότι ήρθε η άνοιξη, τα γέρικα βουνά των Highlands με τις γλυκές καμπύλες που έχουν μια μαγευτική γύμνια, την αίσθηση της άπλας και του άγριου που έχει η φύση εκεί, θυμήθηκα τα ψαροχώρια τους με τα ωραία και τσάμπα θαλασσινά, τα νεκροταφεία με τις ενδιαφέρουσες ταφόπλακες (!), τα κλανς, τα αρνάκια που τρέχουν ελεύθερα στα λιβάδια αλλά δεν σφάζονται το Πάσχα, τα επιβλητικά κάστρα μες στο πουθενά και τέλος έναν ουρανό που αλλάζει ανά πάσα στιγμή! Πολύ ωραίο και το κομμάτι των jethro Tull…

 • Λητώ Σεϊζάνη

  Πολύ θά’θελα να πάω εκεί κάποια μέρα, αλλά πού να πρωτοπάς; Όσο για τους Jethro Tull πάντα με ξετρέλαινε ο διαφορετικός τους ήχος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.