Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

La vie en rose

http://bit.ly/lvJIA4

Έτσι θα μπορούσε να ονομάζεται αυτό το μπλογκ «Secrets of a butterfly» (τελείως κοριτσίστικο ομολογουμένως) που βλέπει τη ζωή εντελώς ρόδινη. Έτσι κι αλλοιώς η δημιουργός του δηλώνει ότι αγαπάει τα αγριολούλουδα, τα κόκκινα σκιουράκια, το χαμομήλι σαν αφέψημα, τα ποτάμια που λαμπυρίζουν, τον ήχο των δέντρων όταν στάζουν ρετσίνι, ότι πιστεύει στην ειρήνη, ότι βλέπει την ομορφιά γύρω της και ότι ακολουθεί την καρδιά της.

Σημειωτέον ότι η ίδια πολεμάει μια δύσκολη χρόνια ασθένεια.

Μπορεί να ακούγεται πολύ «ροζ» αλλά αυτή είναι η άποψή της και είναι αλήθεια ότι μια περιπλάνηση στο σάϊτ της μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση.

Σχολιάστε το άρθρο

  • Αυτός ο άνθρωπος έχει βρει την ομορφιά εντός του. Έτσι μπορεί να τη τοποθετεί σε όλα γύρω. Συμφωνώ απολύτως μαζί της ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που μπορούμε με τα ατελή μας μάτια να δούμε. Πολλά περισσότερα και από αυτά που θα μπορούσαμε να φανταστούμε ακόμη. Νομίζω ότι η Kathryn είναι μια τρανή απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η θετική σκέψη στη βελτίωση της ζωής μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.