Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Σχεδιάζουν και μαγειρεύουν

Είτε σας αρέσει η μαγειρική είτε όχι, δεν έχει απολύτως καμμία σημασία για να εκτιμήσετε τη σημερινή ανάρτηση περί μαγειρικής! Να σας πω την αλήθεια κιόλας δεν έδωσα και πολλή σημασία στην αξία των συνταγών της πολύ πρωτότυπης ιστοσελίδας “They draw and cook”. Η αισθητική της παρουσίασης με μάγεψε κυριολεκτικά και νομίζω αυτό υπερτερεί οποιουδήποτε άλλου χαρακτηριστικού, τουλάχιστον στην αρχή της περιήγησης. Έτσι, θα βρείτε ανάμεσα σε συνταγές που στέλνονται από όλο τον κόσμο, συμβουλές μαγειρικής, καθώς και πολιτιστικές και ιστορικές λεπτομέρειες γύρω από διάφορα πιάτα, όλα αυτά αποκλειστικά και έξοχα εικονογραφημένα από διάφορους καλλιτέχνες που φιλοξενούνται κατά καιρούς εκεί. Μια απόλαυση των οφθαλμών και πολύ πιθανόν και της γεύσης.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε και σε μια δεύτερη ιστοσελίδα που έφτιαξαν οι δημιουργοί, “Τhey draw and travel” με θέμα τα ταξίδια ανά τον κόσμο. Θα σας γοητεύσει εξ ίσου.

Συμπληρώνω τη σημερινή εικαστική και μαγειρική πρόταση με ένα βίντεο παρόμοιας επιτυχημένης αισθητικής που βρήκα στην ιστοσελίδα Martha Harding designs

Τελικά οι τρόποι μετάδοσης οποιασδήποτε γνώσης είναι αστείρευτοι και όλο και περισσότερο εκτιμώ τον χαρακτήρα της άτυπης εκπαίδευσης που έχουν τέτοιου είδους προτάσεις.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.