Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Καλοκαιρινή ανάμνηση

Μια ωραία φωτογραφία που τράβηξε στο Πήλιο η φίλη του P&I Ντίνα Τηνιακού, θυμίζει μοντέρνο γλυπτό ή τον θρόνο του Ξέρξη στο όρος Αιγάλεω ή τον Αιγέα που εγκατέλειψε το παρατηρητήριό του στο Σούνιο κι έπεσε να πνιγεί όταν είδε το πλοίο του Θησέα να επιστρέφει με μαύρα πανιά.

Ή τίποτα απ’όλ’αυτά. Είναι απλώς μια ωραία θέση για ν’ατενίσει κανείς το ποιητικό γαλάζιο σε δυό τόνους, τ’ουρανού και της θάλασσας, μαζί με το πράσινο της βλάστησης.  Αν μπορούσαμε να προσθέσουμε μουσική εδώ, θα βάζαμε την καλύτερη: τα τζιτζίκια του μεσημεριού να δίνουν συναυλία. Κι αν τα κομπιούτερ είχαν τη δυνατότητα να παράγουν μυρωδιές, θα προσθέταμε την αλμύρα του πελάγους και την έντονη ευωδία που έχει το ρετσίνι πάνω στις πευκοβελόνες. Κρατήστε την σαν ανάμνηση του καλοκαιριού και των διακοπών σας.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.