Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Always connected | Infography

Online schools – Always connected

Πλέουμε σε μια περίεργη κατάσταση τώρα που ο υπολογιστής και όλα τα άλλα ψηφιακά εργαλεία έχουν γίνει κοινή χρήση. Είτε μιλάμε για την καθημερινότητα, είτε για την επαγγελματική ζωή ή ακόμα για την προσωπική μας ζωή, όλες οι ψηφιακές δυνατότηtες που έχουμε στη διάθεσή μας επηρεάζουν λίγο έως πολύ το περιβάλλον μας, τις λειτουργίες μας άρα και τη σκέψη μας: μερικές αλλάζουν, άλλες εξελίσσονται ή εξευτελίζονται και άλλες πάλι διαφοροποιούνται.

Το παρακάτω πληροφοριογράφημα (infographic) με τίτλο « Μια μέρα μιας ψηφιακής ζωής » απεικονίζει τις διάφορες πτυχές της εξάρτησής μας αυτής και την αλλαγή συνηθειών που διατελείται: 35% των νέων συνδέονται με το smartphone τους πριν σηκωθούν απ’το κρεββάτι ενώ το 83% κοιμάται σε απόσταση χεριού (ή αυτιού) από την αγαπημένη αυτή συσκευή. Για το πρωινό τι θα λέγατε, πρώτα το twitter σας και μετά έναν καφέ ή προτιμάτε το αντίθετο;

Το σχέδιο εντόπισε η πάντα ευρηματική Helen S T.


Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.