Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Αργολίδα και Ζάκυνθος

Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας & Πολιτισμού

Στον ίσκιο του Ήσκιου

 

Αν οι διακοπές σας τελείωσαν αλλά εξακολουθείτε να τις ονειρεύεστε, αν στις δικτυακές σας περιπλανήσεις σας αρέσει να κάνετε διακοπές στην Ελλάδα, αν σε όλ’αυτά αναζητάτε την γνώση και την ποιότητα, υπάρχουν δύο σάϊτ, ένα για την Αργολίδα και ένα για την Ζάκυνθο που σίγουρα θα σας αρέσουν.

Το πρώτο είναι της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας & Πολιτισμού και περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον νομό Αργολίδος ενώ το δεύτερο με τίτλο Στον ίσκιο του Ήσκιου, είναι δημιουργία του π. Π.Καποδίστρια, λογοτέχνη γνωστού όχι μόνο στην Ζάκυνθο. Πρόκειται για ένα πολυ-περιοδικό με έμφαση στην ποίηση, στο περιβάλλον, στα ταξίδια και σε άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Τα θέματα έχουν συνήθως σχέση με το νησί της Ζακύνθου αλλά όχι πάντα.

Καλή περιπλάνηση, λοιπόν.

Σχολιάστε το άρθρο

  • Λητώ Σεϊζάνη

    Η Ζάκυνθος εντυπωσιάζει με τους σπουδαίους λογοτέχνες που έχει βγάλει. Από τους αγαπημένους μου ο Σολωμός, ο Ούγος Φώσκολος και ο κόντες Διονύσιος Ρώμας με τον Περίπλου του.

  • Η Αργολίδα επίσης εντυπωσιάζει: με την ιστορική της δράση κατά κύριο λόγο – πρέπει να παινέψω την πατρίδα μου, σωστά;

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.