Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Clark Little

Αμερικανός πολίτης, γεννημένος το 1968, ο Κλάρκ Λιτλ μεγάλωσε και ζει στο Οahu (το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης). Πολύ καλός σέρφερ και γνώστης του ωκεανού, έγινε επαγγελματίας φωτογράφος το 2006.

Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο ο φακός του «παγώνει» τα τεράστια κύματα του Ειρηνικού εντυπωσιάζει παγκοσμίως και ξαφνιάζει ακόμα και τους ίδιους τους κατοίκους του νησιού οι οποίοι δεν τα είχαν δεί ποτέ έτσι! Όλη η  δύναμη και η ομορφιά του ωκεανού και της φύσης ξεπηδάει από τις φωτογραφίες του.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τον καλλιτέχνη επί το έργον. Δεν θα σας μείνουν αμφιβολίες, είναι άνθρωπος της θάλασσας!

Σχολιάστε το άρθρο

  • η δεύτερη φωτογραφία είναι σα να ζωγραφίστηκε από απίθανο ταλέντο
    κι αυτό το κύμα; σαν σκαλισμένος κρύσταλλος!

  • Λόγο της αύξησης θερμοκρασίας, το μέγεθος των κυμάτων αυξάνεται στις ακτές του Ατλαντικού… 10 πόντους/χρόνο (μέσος όρος). Η αιτία? Η αλλαγή της διαδρομής των ανέμων και ο πολλαπλασιασμός των θυελλών. Κι όμως μπορώ να φανταστώ πως κάποιοι θα χαρούν! 🙂

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.