Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Το People & Ideas συμμετέχει στο TEDxAthens Challenge

 

People & Ideas

 

A DISRUPTIVE APPROACH TO KNOWLEDGE

 

Με αυτόν τον τίτλο συμμετέχουμε στον διαγωνισμό Challenge του TEDxAthens, παρουσιάζοντας το έργο μας, δηλαδή την πλατφόρμα People&Ideas, την οποία εσείς ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε.

Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε με πολλή όρεξη και συνεχίζει με σκοπό την προσέγγιση της γνώσης από κάθε πλευρά, με τρόπο διασκεδαστικό και διαφορετικό.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία της συμμετοχής μας. Προς το παρόν ζητάμε την ηθική σας υποστήριξη και θετική σκέψη, αργότερα θα σας παρακαλέσουμε να μας ψηφίσετε εφ’όσον σας αρέσει η πρότασή μας.

 

Support and share!

 

Τις λεπτομέρειες της συμμετοχής μας μπορείτε να βρείτε εδώ.

01/11/2011: Η περίοδος υποβολής προτάσεων για συμμετοχή στον διαγωνισμό έχει λήξει. Οι 10 επικρατέστερες υποψηφιότητες που θα περάσουν στην επόμενη φάση θα ανακοινωθούν στις 11 Νοεμβρίου.

Σχολιάστε το άρθρο

  • Καλή επιτυχία λοιπόν! Με το καλό! Θα ψηφίσω, γιατί είναι κάτι διαφορετικό.

  • Φαίδρα Σίμιτσεκ

    Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της σελίδας που αναδημοσίευσαν 491 φορές μέχρι σήμερα την ανακοίνωση συμμετοχής μας στο TEDxAthens Challenge!
    Ας ευχηθούμε το καλύτερο για τις 11/11.

  • Φαίδρα Σίμιτσεκ

    Δυστυχώς δεν μπήκαμε στη δεκάδα του διαγωνισμού… :-(.

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.