Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Ελληνικά κρασιά, ελληνικά φαγητά

Elloinos
Il giardino dei saporei e dei colori

Όταν μια χώρα έχει πολιτικούς που είτε λόγω ανικανότητος είτε λόγω προσωπικής σκοπιμότητος δυσφημίζουν με την παρουσία τους, τα λόγια τους, τις κινήσεις τους τη χώρα σου στο εξωτερικό, τότε είναι παρήγορο να βλέπεις κάποιους πολίτες, και μάλιστα ξένους, που ζουν στην Ελλάδα, να προσπαθούν μέσα απ’τα μπλογκ τους να δώσουν καλές εντυπώσεις για την πατρίδα σου.

Αυτό συμβαίνει με τον Γερμανό Markus Stolz που ζει στην Ελλάδα και προωθεί επαγγελματικά τα ελληνικά κρασιά στο εξωτερικό, γράφοντας γι’αυτά στο μπλογκ του elloinos

Μια Ιταλίδα ονόματι Ornella που μένει στην Αθήνα δίνει μέσα απ’το μπλογκ της διάφορες ωραίες ελληνικές συνταγές γραμμένες στα ιταλικά για τους συμπατριώτες της που θα ήθελαν να δοκιμάσουν την ελληνική κουζίνα.

Εκεί που φτάσαμε, ελπίζουμε πια μόνο σ’αυτές τις μικρές ιδιωτικές και δονκιχωτικές πρωτοβουλίες…

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.