Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Με την αίσθηση της όρασης

Kimia Kline
Υπάρχουν αυτοί που συλλέγοντας σύγχρονη τέχνη κάνουν μια επένδυση και αισθάνονται ότι αποκτούν παράλληλα και κύρος. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που δεν είναι συλλέκτες αλλά απολαμβάνουν απλώς την τέχνη με την αίσθηση της όρασης και την εκτιμούν έστω κι αν την έχουν ανακαλύψει τυχαία στο διαδίκτυο.

Έτσι βρεθήκαμε στο σάϊτ της Kimia Kline και θαυμάσαμε την ζωγραφική της που έχει κάτι από Χόππερ , κάτι από Κλιμτ, κάτι από Κίρχνερ αλλά κυρίως έχει κάτι απ’την ίδια την καλλιτέχνιδα, κάτι δικό της και αξιοπρόσεκτο.

Η Κ.Κ. διατηρεί και μπλογκ.

Marion Bataillard

Συνεχίζοντας τις εικαστικές περιπλανήσεις στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε ένα άλλο σάϊτ, της Marion Bataillard, Γαλλίδας ζωγράφου που ζει και εργάζεται στο Βερολίνο. Εκεί μας απορρόφησαν τα πορτραίτα της αλλά και τα βίντεο που έχει δημιουργήσει. Μπορείτε κι εσείς να σχηματίσετε την δική σας γνώμη με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της.


Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.