Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Δες πόσες επισκέψεις είχε το προφίλ σου σήμερα

Το Facebook είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως τέτοιο βασίζεται στην ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των ατόμων που γνωρίζεις, γνώριζες παλιά ή θα ήθελες να γνωρίσεις.

Δεν καταννοώ το άγχος και τη πρεμούρα αν κάποιος διαβάζει τον «τοίχο» μου στο Facebook, χαζεύει τις φωτογραφίες μου, ενδεχομένως με ψιλοθαυμάζει ή γελά με τα χάλια μου.  ΄Ο,τι αφήνουμε να εκτεθεί είναι προς παρατήρησιν και σε κάθε περίπτωση δεν μας βάλανε και με το ζόρι στο παιχνίδι.

Αν εξαντλήσεις τα όρια περί πολιτικής απορρήτου που σου παρέχονται, η περίφημη ιδιωτικότητα (privacy) μπορεί να διαφυλαχθεί ή τουλάχιστον έτσι διατείνεται αυτό το video:

ή (σε πιο οικεία αγγλικά) αυτό το video :

Προς τούτο όταν, χαζεύοντας στο Facebook, βλέπω την ηλεκτρονική διεύθυνση που προτείνει : «Φοβερό! Tο προφίλ μου είχε Χ επισκέψεις ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ. Φαίνεται με «κατασκοπεύουν αρκετοί! Μάθε ποιοί σε παρακολουθούν», αναρωτιέμαι αν αυτοί που την χρησιμοποιούν δεν  εμπίπτουν στην κατηγορία των ανθρώπων του στυλ «τραβάτε με κι ας κλαίω».

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.