Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Τα ανθρωπάκια του Keith Haring

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Keith Haring και το Google του αφιερώνει ένα λογότυπο με τα γνωστά πολύχρωμα ανθρωπάκια του. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης που πέθανε από Έϊτζ το 1990 σε ηλικία 31 ετών έδειξε από μικρός ενδιαφέρον για την τέχνη και σύντομα διαμόρφωσε το προσωπικό του ύφος και εκτός από πίνακες και τοιχογραφίες, διακόσμησε με τα έργα του υφάσματα, μπλουζάκια, κονκάρδες και ένα σωρό άλλα αντικείμενα ενώ φιλοτέχνησε και διάσημες διαφημίσεις ρολογιών και ποτών.

Το ίδρυμα που φέρει το όνομά του στηρίζει φιλανθρωπικό έργο για παιδιά και για ασθενείς με Έϊτζ και περιλαμβάνει ένα μεγάλο αρχείο του έργου του Keith Haring.

 


Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.