Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Τελετή απονομής e-awards 2012

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρώτη απονομή βραβείων σε συντελεστές του ελληνικού διαδικτύου με τίτλο e-awards. Τον διαγωνισμό που προηγήθηκε της εκδήλωσης καθώς και την βραδιά της απονομής διοργάνωσε το maga.gr ενώ στην κριτική επιτροπή ήταν μεταξύ άλλων και η Δήμητρα Γαλάνη, η οποία εκτός από το τραγούδι, αγαπάει πολύ και το διαδίκτυο.

Το People  & Ideas ήταν υποψήφιο με το άρθρο της Φαίδρας Σίμιτσεκ «Serendipity- Συν Αθηνά και χείρα κίνει; στην κατηγορία για το καλύτερο άρθρο του 2011.

Αν και δεν είχαμε τη χαρά να δούμε την Φαίδρα να βραβεύεται, απολαύσαμε μια ευχάριστη βραδιά στο αμφιθέατρο του 9,84 στην «Τεχνόπολι» στο Γκάζι. Παρουσιαστές ήταν οι συμπαθείς Πόπη Τσαπανίδου και Ηλίας Παπαχαραλάμπους ενώ την διασκέδαση είχαν αναλάβει τα μέλη ενός μουσικού συγκροτήματος και κάποιοι κωμικοί γνωστοί από την τηλεόραση.

Από τους βραβευμένους ξεχωρίσαμε τον ερασιτέχνη φωτογράφο του Οne pic a day που δήλωσε ότι έμαθε φωτογραφία μέσα από το διαδίκτυο, τον εκπρόσωπο της διαφημιστικής εκστρατείας για την Θεσσαλονίκη, την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 και για το καλύτερο μουσικό έργο 2011 τον Στάθη Δρογώση. Υπήρχαν και γνωστά ονόματα μεταξύ των υποψηφίων και των νικητών και ας σημειώσουμε ότι το κοινό ήταν αυτό που πρότεινε τους υποψηφίους, 1882 στο σύνολό τους. Στο σημείο αυτό η κριτική επιτροπή ξεχώρισε 95 υποψηφίους και το κοινό εκλήθη και πάλι να ψηφίσει τους νικητές στην κάθε κατηγορία.

Ήταν μια αξιέπαινη πρώτη προσπάθεια που ελπίζουμε ότι θα έχει και συνέχεια ώστε ν’ανθίσει ακόμη περισσότερο ο ελληνικός διαδικτυακός χώρος. Απ’την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους της σελίδας που μας στήριξαν με την ψήφο τους και μας στηρίζουν γενικά με την συμμετοχή τους.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.