Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Zena Holloway

Γεννήθηκε στο Μπαχρέϊν το 1973, μεγάλωσε στο Λονδίνο και στα 18 της ταξίδεψε σ’όλο το κόσμο σαν εκπαιδεύτρια καταδύσεων ενώ ταυτόχρονα αγάπησε την υποβρύχια φωτογραφία. Εντελώς αυτοδίδακτη, συνδυάζει τις ιδιαίτερα δύσκολες τεχνικές πτυχές της υποβρύχιας φωτογραφίας με μία εξαιρετικά δημιουργική κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα είναι αυτές οι μαγικές εικόνες.

 

Τεχνικά το νερό μπορεί να λειτουργήσει σαν φακός και σαν φίλτρο, είτε βρισκόμαστε σε πισίνα είτε στα ανοιχτά της θάλασσας κι επί πλέον καταβροχθίζει το φως… Η  Ζena Holloway δάμασε το «εχθρικό περιβάλλον» περνώντας ατελείωτες ώρες στο βυθό με τη μηχανή της, τόσο που της έχει γίνει δεύτερη φύση.

 

Παραμυθένιες εικόνες που δεν έχουν υποστεί άλλη επεξεργασία εκτός από μια μικρή χρωματική διόρθωση η οποία οφείλεται άλλη μια φορά στο νερό που παίρνει μπλε απόχρωση. Δεν αναφέρομαι φυσικά στα πρόσθετα λουλουδάκια που μπορεί να δείτε σε κάποιες φωτογραφίες.

Η Holloway έχει κερδίσει πολλά βραβεία και ανάμεσα στους πελάτες της βρίσκουμε Nike, Umbro, Polydor, Sony, Epson, Herbal Essence…

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.