Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Κάθε τατουάζ και μια ιστορία

Η επιλογή του τι θα χαράξεις στο σώμα σου είναι μια κίνηση που προδίδει μια σκέψη, αφηγείται καμμιά φορά μια ιστορία, ίσως ένα παρελθόν ή μια θέση και σίγουρα δηλώνει μια αισθητική. Θυμηθείτε το άρθρο  Το σημάδι του Κάιν  και την ιστορία των Ρώσων φυλακισμένων που χρησιμοποιούν το τατουάζ ως σύστημα οπτικής επικοινωνίας, άκρως συμβολικό, με το οποίο δηλώνουν χωρίς να προφέρουν λέξη τα πάντα, από τα εγκλήματά τους έως τη θέση τους στην ιεραρχία των φυλακών.

Στον ελεύθερο κόσμο όμως, όπου το τατουάζ φαίνεται να έχει γίνει μόδα, ένα πολύ καινούργιο και συμπαθητικό μπλογκ ανοικτής συμμετοχής ξεκίνησε με στόχο να προβάλει διάφορες ιστορίες πίσω από τα τατουάζ. Με τη συμμετοχή της καλλιτέχνιδας Wendy McNaughton η σελίδα Pen & Ink παρουσιάζει το σκίτσο ενός πραγματικού τατουάζ στο σώμα που το φέρει και το κίνητρο επιλογής του μέσα από τα λόγια του κατόχου του.

Πηγή: Το είδαμε στο Laughing Squid

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.