Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Ζητούν την ψήφο μας ή τον οβολό μας

Κατά καιρούς διάφορα φιλόδοξα προγράμματα στο διαδίκτυο ζητούν την ψήφο μας ή τον οβολό μας και ανάλογα με την διάθεσή μας ή με τα οικονομικά μας, σπεύδουμε να τα δώσουμε.

Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα τράβηξαν την προσοχή μας αυτές τις μέρες.

Δύο χιλιάδες ευρώ χρειάζεται αυτή η ομάδα στο διαδίκτυο για να αποκαταστήσει τον χώρο του Δημοσίου Σήματος στον Κεραμεικό. Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί μόνο 285 ευρώ. Φυσικά οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο να δώσει κανείς από 1 έως 10 ευρώ γι’αυτόν τον σκοπό μέχρι τις 26/6/2012.

Σε άλλο μήκος κύματος κινείται αυτή η γερμανική ομάδα που ζητάει την ψήφο μας για να μετατρέψει παλιούς τηλεφωνικούς θαλάμους σε μικρές δημόσιες δανειστικές βιβλιοθήκες στον δρόμο. Εκεί θα μπορεί να αφήνει κανείς ένα βιβλίο και να παίρνει ένα άλλο, στα πρότυπα του γνωστού και αγαπητού μας bookcrossing.

Εφ’όσον συγκεντρωθούν μέχρι τον Ιούλιο του 2013 αρκετές ψήφοι, το πρόγραμμα θα υποστηριχθεί από κάποιο εκπαιδευτικό ινστιτούτο με οκτώ χιλιάδες ευρώ. Μέχρι στιγμής έχει πάρει 2213 ψήφους οπότε μπορείτε κι εσείς, αν σας αρέσει η ιδέα να κάνετε κλικ στη λέξη Voten.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.