Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Το όριο μεταξύ ζωής και θανάτου

Τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου είναι στην καλύτερη περίπτωση ασαφή και θολά. Ποιός μπορεί να πει πού τελειώνει το ένα και πού αρχίζει το άλλο;

Πάνω σε αυτό το απόφθεγμα του Αμερικανού συγγραφέα Edgar Allan Poe επέλεξε η Saskia Kretzschmann να δημιουργήσει κινούμενα σχέδια, στο πλαίσιο μιας τρίμηνης εργασίας για το Πανεπιστήμιο Αnhalt. Το έργο είναι εντυπωσιακής ομορφιάς και η επιλογή του μαυρόασπρου, της νεκροκεφαλής και άλλων στοιχείων συμφωνούν απόλυτα με το σκοτεινό πνεύμα του συγγραφέα.

via Fubiz

Σχολιάστε το άρθρο

  • Λητώ Σεϊζάνη

    Απαγγελία του πιο γνωστού ποιήματος του E.A.Poe από τον ηθοποιό C.Walken. Το «Κοράκι», όπως το ήθελε ο δημιουργός του, αποτελεί μελέτη στον έμμετρο γραπτό λόγο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.