Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

To ζεύγος Barbie και Ken έρχεται στο προσκήνιο

Η φωτογράφος μόδας και διαφήμισης Dina Goldstein βρήκε εμπνευσή κοιτάζοντας την επτάχρονη κόρη της να παίζει με τις κούκλες της, ειδικά με την Barbie, την τελειότατη κούκλα…

Η Ντίνα φαντάστηκε πώς θα ήταν η καθημερινότητα της Μπάρμπι με τον Κεν, σκηνοθέτησε στιγμές οικειότητος, από το ξύπνημα μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούν, και τα πράγματα δεν είναι τόσο τέλεια όσο θα ήθελαν τα κοριτσάκια.

Μέσα από μία σειρά από ρόζ εικόνες, διαπιστώνουμε πως στον γάμο αυτόν δεν υπάρχει πια αγάπη. Η Μπάρμπι μπορεί να είναι τέλεια, όμως η ζωή της με τον Κεν είναι πολύ βαρετή. Ίσως να φταίει ο ψηλός, ξανθός, όμορφος, μαυρισμένος Κεν που αμφιβάλλει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την έλλειψη αυθεντικότητάς του; Μία κατάσταση που θα τελειώσει άσχημα για την Μπάρμπι.

Η σειρά Ιn the Dollhouse δεν είναι συνέχεια των Fallen Princesses (2009) που σάρωσε πολλά βραβεία. Είναι όμως μάλλον η απόλυτη καταξίωση για την Καναδέζα φωτογράφο. Οι ειδικοί των παραμυθιών μελετούν τις εικόνες της στα πανεπιστήμια!

Σχολιάστε το άρθρο

  • Λητώ Σεϊζάνη

    Οι γόβες του Κεν μου έφεραν στο μυαλό το γνωστό ανέκδοτο για το αν η ομοφυλοφιλία είναι έμφυτη ή επίκτητη καθώς και μια σκηνή από την ταινία Sex and the city. Αλλά κι αυτή η Μπάρμπι τίποτα δεν κατάλαβε όταν τον παντρεύτηκε;

  • Φαίδρα Σίμιτσεκ

    Tι φοβερό φωτογραφικό στήσιμο τους έχει κάνει και δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν ηθοποιοί ή κούκλες…

  • Lila apo trikeri

    ouao η σκηνη με το πρωινο ειναι ολα τα λεφτα μια φιλη μου βιωνει ενα παρομοιο προβλημα και νομιζω οτι οι εικονες ειναι η απαντηση στα ερωτηματα που την βασανιζουν (1 εικονα =1000 λεξεις)

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.