Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Αυτά που αρέσουν στα κορίτσια

Αν σας αρέσουν τα λουλούδια οι χειροτεχνίες, τα όμορφα πράγματα γενικώς, αν απλώς σας ξεκουράζουν οι φωτογραφίες από ωραία διακοσμημένα σπίτια, από θαλασσινά τοπία, από πράσινες εξοχές, τότε οι δυο ιστότοποι που ακολουθούν είναι ό,τι πρέπει για σας.

Στο Attic 24, μια Αγγλίδα μητέρα δεν ασχολείται μόνο με τα παιδιά της αλλά και με τη διακόσμηση, τη μαγειρική, τη ραπτική και άλλα πολλά. Ο κόσμος της, όπως τον παρουσιάζει στο μπλογκ της, είναι πολύχρωμος κι ευχάριστος.

Παρόμοιο ύφος έχει και το μπλογκ μιας κοπέλας από το Εδιμβούργο που ασχολείται επαγγελματικά με τον σχεδιασμό υφασμάτων και ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. Θαυμάστε εδώ τις ρόδινες σελίδες της και τις κατασκευές της.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.