Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

O διάσημος φωτογράφος Ken Regan

Γεννημένος στο Μπρόνξ της Νέας Υόρκης, ο Κεν Ρέγκαν σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο Κολούμπια και παρακολούθησε μαθήματα στο New York University’s Film School. Η σταδιοδρομία του στη δημοσιογραφία αρχίζει με σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Ύστερα κάλυψε τις διαδηλώσεις που αφορούσαν τον πόλεμο του Βιετνάμ, ενώ αργότερα πήγε στον Περσικό Κόλπο και στη Βοσνία.

Αλλάζοντας κατεύθυνση πάλι, ασχολείται με πολιτικές αποστολές, καταλήγοντας να εργάζεται αποκλειστικά για την οικογένεια του Τεντ Κεννεντύ, σε δημόσιες αλλά και σε ιδιωτικές στιγμές.

Φτάνουμε σιγά σιγά στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και βλέπουμε τον Κεν να ταξιδεύει με τους πιο διάσημους μουσικούς της ιστορίας του rock n’roll όπως τον Bob Dylan, τους Rolling Stones, την Madonna, με τις συναυλίες της Amnesty International και το Live Aid.

Περίπου στα τέλη του 1980 έχει στο ενεργητικό του περισσότερα απο 200 εξώφυλλα περιοδικών και αμέτρητα βραβεία απο το Missouri School of Journalism και το World Press Photo New York Newspaper Guild.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.