Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Η γραφίστρια Φρόσω Έλληνα συμμετέχει στο Φεστιβάλ Αισιόδοξων Ιδεών

Η Φρόσω Έλληνα αποφοίτησε το 2009 από το τμήμα Γραφικών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας. Η διαφήμιση την κέρδισε από την πρώτη στιγμή και έτσι από το 2007 είναι Art Director σε διαφημιστικές εταιρίες δημιουργώντας μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες καμπάνιες της ελληνικής αγοράς.

Ως freelancer έχει αναλάβει το Branding εκθέσεων όπως το ”MEDITATIONS_ON_eBOOK” που πραγματοποιήθηκε στο “Kέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος” και το «W.A.I.T. Five women artist inspired of it.” που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ασχολείται κυρίως με το Digital Design καθώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη διαδραστικότητα του μέσου και τις αμέτρητες ευκαιρίες για αμεσότερη δημιουργική έκφραση.

Το 2012 διακρίθηκε στο Young Lions Competition, ένα θεσμό για νέους δημιουργικούς, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία Cyber και εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνές φεστιβάλ διαφήμισης των Καννών.

Της αρέσει να παρακολουθεί ό,τι έχει σχέση με το design και λατρεύει τα ταξίδια που για αυτήν αποτελούν πρωταρχική πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Όταν δεν ταξιδεύει διοργανώνει τις δικές της μικρές αποδράσεις με όχημα το design και την τέχνη.

Γι’ αυτό άλλωστε, έχει ενστερνιστεί και κάνει τρόπο ζωής το

Art is the only way to run away without leaving home. [Twyla Tharp]

Για τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Αισόδοξων Ιδεών επέλεξε να δημιουργήσει πάνω στην πρόταση:

2

ΚΑΝΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ
Περπατάω περισσότερο, περιεργάζομαι τους δρόμους, ενημερώνομαι και μαθαίνω.
Επανασυνδέομαι με την ιστορία και ανακαλύπτω κρυμμένες ομορφιές και πτυχές.
Την βλέπω με άλλο μάτι, όσο χάλια κι αν είναι.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.