Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Η ψηφιδογράφος Σοφία Μπουντουρά συμμετέχει στο Φεστιβάλ Αισιόδοξων Ιδεών

Η Σοφία Μπουντουρά γεννήθηκε στα Γιαννιτσά Πέλλας. Εκεί δέχτηκε και τα πρώτα ερεθίσματα για τα ψηφιδωτά με βότσαλο. Ασχολήθηκε συστηματικά με την τεχνική του ψηφιδωτού, τελειοποιώντας τις μεθόδους της με νέους πειραματισμούς σε υλικά και τεχνική υπό την καθοδήγηση της ψηφιδογράφου Κάτιας Κολέφα.

Έργα της έχουν παρουσιαστεί σε ομαδικές εκθέσεις στο Κέντρο Μεσογειακού Ψηφιδωτού, στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, σε γκαλερί στην Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη. Επίσης έργα της υπάρχουν στο πωλητήριο του Μουσείου Ηρακλειδών, στην Αθήνα, όπου και συμμετέχει στα εκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, στην Κηφισιά.

Για τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Αισόδοξων Ιδεών επέλεξε να δημιουργήσει πάνω στην πρόταση:

19

ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΥΤΟΠΙΑ: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ;
Όλες οι αποφάσεις δεν μπορούν να έχουν κίνητρο την αποδοτικότητα και την πλεονεξία. Συμμετέχω στο μέτρο που μπορώ σε μια σεμνή επανάσταση που βασίζεται στον ενθουσιασμό και στις εσωτερικές μου δυνάμεις και τη μεταδίδω στους άλλους.

.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.