Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Η εικαστικός Μαρίλη Ζαρκάδα συμμετέχει στο Φεστιβάλ Αισιόδοξων Ιδεών

«Το έργο που συμμετέχει στο Φεστιβάλ Αισιόδοξων Ιδεών είναι αφιερωμένο στη μητέρα μου, Ελένη Ζαρκάδα- Καμπά (1924-2006) δημόσιο υπάλληλο στο Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό (1976-2006), στον πιο αισιόδοξο άνθρωπο που γνώρισα στη ζωή μου.»

Η Μαριλή Ζαρκάδα γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Ζωγραφική, Σκηνογραφία στη Σχολή Βακαλό και Σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου. Φοίτησε ως ακροάτρια στο εργαστήριο υποκριτικής τέχνης για το θέατρο και την όπερα του Σπύρου Ευαγγελάτου, στο τμήμα θεάτρου.

Σκηνοθέτησε δυο ταινίες μικρού μήκους και δυο θεατρικά έργα. Συμμετείχε στην κρατική τηλεόραση και στον κινηματογράφο, ως σκηνογράφος- ενδυματολόγος σε σήριαλ και ταινίες, καθώς και σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ.  Έχει σχεδιάσει σκηνικά και κοστούμια σε παραστάσεις Θεάτρου και Χορού.

Ως ζωγράφος λαμβάνει μέρος σε φεστιβάλ και ομαδικές εκθέσεις,  εικονογραφεί βιβλία για ελληνικούς εκδοτικούς οίκους  και συνεισφέρει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Για τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Αισόδοξων Ιδεών επέλεξε να δημιουργήσει πάνω στην πρόταση:

7

ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Γίνομαι μέλος μιας εθελοντικής οργάνωσης, αφιερώνω μια ώρα την εβδομάδα σ’αυτό. Βοηθάω, ενώνω, χτίζω και αλλάζω τον κόσμο σήμερα!

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.