Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Η γραφίστρια Αντιγόνη Χρυσανθοπούλου – inogitna συμμετέχει στο Φεστιβάλ Αισιόδοξων Ιδεών

Η εικόνα και τα γράμματα πάντα με εντυπωσίαζαν, ο συνδυασμός των δύο μπορεί να γίνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι! Μου αρέσει το στοιχείο της ανατροπής, το να δημιουργώ κάτι που κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. Έμπνευση υπάρχει σε όλα, στη φύση, στο ζωικό και φυτικό βασίλειο, στους ανθρώπους, στην πόλη και την παρακμή της. Αγαπώ πάρα πολύ τα ταξίδια, τη μουσική, τη θάλασσα, με εμπνέει ιδιαίτερα το χιούμορ αλλά παράλληλα με προσελκύει πολύ και το «σκοτεινό» και μυστηριώδες.

Πιστεύω ότι η δημιουργικότητα σε όλα τα επίπεδα είναι το δραστικότερο φάρμακο κατά της μιζέριας!

Η Αντιγόνη Χρυσανθοπούλου – inogitna είναι Γραφίστρια – Art Director με έδρα την Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με πολλές διαφημιστικές – εκδοτικές εταιρείες και δημιουργικά γραφεία. Δημιουργεί πρωτότυπες και ευρηματικές λύσεις οπτικής επικοινωνίας, προσαρμοσμένες σε κάθε project, έτσι ώστε να αποκτήσει ο πελάτης μία δυνατή, προσωπική οπτική ταυτότητα και να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Παράλληλα αναλαμβάνει πολλά προσωπικά projects ως Freelance Graphic Designer – Visual Artist. Αγαπά πολύ τη φωτογραφία και την εικονογράφηση, ιδιαίτερα το ψηφιακό κολάζ.

Έργα της έχουν παρουσιαστεί σε ομαδικές εκθέσεις: Ομαδική έκθεση φωτογραφίας “Creatives behind the lens” – στα πλαίσια των EDAWARDS (europoean design awards) στην Στοκχόλμη, Festival Aντιδιαφήμισης στο Bios, Ομαδική έκθεση στην γκαλερύ Hasiakou Konstantina open gallery, Έκθεση Εικονογραφήσεων – Summer Bag στο vinyl microstore, Meet Market bazaar.

Δουλειά της μπορείτε να προμηθευτείτε στα : etsy.com, society6.com και στο facebook. Περισσότερα έργα της θα βρείτε εδώ.

Για τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Αισόδοξων Ιδεών επέλεξε να δημιουργήσει πάνω στην πρόταση:

16

ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΑΝΤΕΧΩ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ
Μες στη νύχτα αξίζει να πιστεύεις στο φως. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Κρατώ γερά. Αυτά που γκρεμίζονται είναι απλά τα τείχη, όχι η ουσία.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.