Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Το αριστουργηματικό διαφημιστικό σποτ της Ρωσικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων

Ο καταξιωμένος Ρώσος δημιουργός κινουμένων σχεδίων Alexandr Petrov είναι εύκολα αναγνωρίσιμος λόγω της iιδιαίτερης τεχνοτροπίας που ακολουθεί και βασίζεται σε ζωγραφική πάνω σε γυαλί.

Έλαβε Όσκαρ το 1999 για το έργο του «Ο γέρος και η θάλασσα», μια προσαρμογή του βιβλίου του Ε. Hemingway. Μπορείτε να δείτε και ένα παλαιότερο αφιέρωμα που είχαμε κάνει για το έργο του «Η ιστορία μιας αγάπης», βασισμένο στο μυθιστόρημα του Ρώσου Shmelyov (A Story of a Love).

Συνεργάζεται χρόνια τώρα με το Καναδικό Pascal Blais Studio με το οποίο έφτιαξε το παρακάτω διαφημιστικό σποτ για τα 175 χρόνια του Ρωσικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων. Χάρμα οφθαλμών αναμφίβολα και εντυπωσιακό πέρα από το περιεχόμενο που ωραιοποιεί τραγικά ιστορικά γεγονότα.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.