Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Ας μιλήσουμε για το έδαφος

Η ταινία «Ας μιλήσουμε για το έδαφος» (LETS TALK ABOUT SOIL), ασχολείται με την εξάρτηση του ανθρώπου από το έδαφος και περιγράφει με ποιό τρόπο απειλείται η βιώσιμη ανάπτυξη από ορισμένες τάσεις και χρήσεις του εδάφους. Η ταινία προτείνει τρόπους βελτίωσης της κατάστασης.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά ή αραβικά.

Πρόκειται για μια δημιουργία του σχεδιαστή και δημιουργού κινουμένων σχεδίων Uli Henrik Streckenbach για την Παγκόσμια Εβδομάδα του Εδάφους και την Global Soil Partnership με την υποστήριξη των παρακάτω φορέων: Institute for Advanced Sustainability Studies (IASS) – Global Soil Forum, German Federal Ministry for Economic Cooperation and Development, the Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit,Food and Agriculture Organization of the United Nations και Deutsche Welle.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.