Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Μια μέρα στην Ινδία

India

Αν έχετε όρεξη να ξεφύγετε εικονικά, αυτή η μικρή ταινία μικρού μήκους που επικεντρώνεται στους πλανόδιους πωλητές φαγητού στους δρόμους της Ινδίας θα σας αρέσει. Ένα ταξίδι που καλύπτει την γαστρονομική Ινδία από τον βορρά μέχρι τον νότο, ξεκινά το ξημέρωμα και τελειώνει με τη δύση του ηλίου.

Ομορφιά και βρωμιά συνυπάρχουν, όπως συναντάς πληθώρα εδεσμάτων και την απόλυτη φτώχεια, την ευτυχία στο πρόσωπο των παιδιών και το άγχος της άναρχης πόλης. Οι άνθρωποι ζουν μαζί με τα ζώα, σε πρόχειρα σπίτια ή στον δρόμο. Τα χρώματα κυριαρχούν και τα φαγητά σημαδεύονται από τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της χώρας. Η Ινδία είναι τόπος έντονων αντιθέσεων, ένας παράγοντας που της προσθέτει γοητεία.

Και αν δεν χορτάσατε ταξίδι επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Perennial plate για άλλες γαστρονομικές περιπλανήσεις ή μήπως να σας προτείνουμε και ένα ταξίδι στο Βιετνάμ;

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.