Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Όνειρο ή πραγματικότητα;

golden_athens_vassiliou

«Χρυσή Αθήνα» έργο του Σπύρου Βασιλείου.

Την απάντηση στην ερώτηση του τίτλου θα λάβετε κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Ατελιέ Σπύρου Βασιλείου στις 9/2…

Σχολιάστε το άρθρο

 • Εννοεις οτι αυτο το ερωτημα θα προκυψει μετα το τελος της ξεναγησης!

  • Φαίδρα Σίμιτσεκ

   Όχι, εννοώ ότι αυτή η ερώτηση που μπορεί να προκύψει όταν κοιτάζεις το έργο θα απαντηθεί με τη ξενάγηση :-).
   Ζήτησα απ’ το μουσείο να μου στείλουν ένα έργο και μια ερώτηση, για να δώσουμε ένα κίνητρο παραπάνω στον κόσμο να έρθει στην έκθεση. Αυτό μου έστειλαν.

 • Το κατάλαβα, αν και ήθελε λίγη σκέψη.
  Ωστόσο, το έγραψα για να τονίσω ότι θα είναι τόσο ωραία η επίσκεψη και η ξενάγηση που φεύγοντας θα αναρωτηθούμε αν ήταν όνειρο αυτό που ζήσαμε ή πραγματικότητα. Πολύ προχώ σκέψη δηλαδή…

 • Πόπη Γεωργοπούλου

  Ευχαριστούμε πολύ για τη θερμή συμμετοχή σας στην ξενάγηση! Εύχομαι να ήταν για σας ένα όμορφο απόγευμα όσο ήταν και για εμένα!

  • Φαίδρα Σίμιτσεκ

   Εμείς ευχαριστούμε που ασχοληθήκατε μαζί μας για σχεδόν δυο ώρες! Περάσαμε πολύ ωραία και χαίρομαι που ήρθαμε κοντά στον άνθρωπο Βασιλείου. Είχε την ευτυχία να ζήσει μια ζωή γεμάτη και αυτό νομίζω διαπερνά το έργο του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.