Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Ο Πολωνός φωτογράφος Wojtek Kwiatkowski και τα αγέρωχα άτια

Wojtek_Kwiatkowski_3

Ο Πολωνός φωτογράφος Wojtek Kwiatkowski έχει μια εμμονή με τα αγέρωχα άτια.

Από φοιτητής (τελείωσε αρχιτεκτονική) τον προσήλκυαν τα άλογα και ήταν αναβάτης εκγύμνασης, ύστερα εκπαιδευτής κι ακόμα διαιτητής σε αγώνες εκγύμνασης. Ο Wojtek είναι σήμερα φωτογράφος, συγγραφέας και εκδότης βιβλίων για ράτσες αραβικών αλόγων. Είναι επίσης σύμβουλος στην WAHO (Παγκόσμια Οργάνωση Aραβικών Αλόγων) και για τα σχετικά πιστοποιητικά σε Πολωνία, Ουγγαρία, Γερμανία.

Σαν φωτογράφος δεν έπαψε να ασχολείται με τα περήφανα αυτά ζώα και οι φωτογραφίες του είναι πολύ δημοφιλείς στους λάτρεις της ιππασίας, ενώ ιππικοί όμιλοι σε όλο τον κόσμο τον καλούν να αναλάβει τα ημερολόγιά τους.

Wojtek_Kwiatkowski_2

Στις εικόνες του υπάρχει έντονο το στοιχείο του photoshop, αλλά ο ίδιος λέει πως επεξεργάζεται μόνο το φόντο της φωτογραφίας, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο την ομορφιά των αλόγων. Μπορεί το αποτέλεσμα να λέγεται φωτογραφία; Οι απόψεις διίστανται…

Wojtek_Kwiatkowski_1

Wojtek_Kwiatkowski_4

Wojtek_Kwiatkowski_5

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.