Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Πώς να γράψετε ένα ενδιαφέρον κείμενο

literature
Μερικές συμβουλές για τη συγγραφή ενός σοβαρού κειμένου ή λογοτεχνικού δοκιμίου, δίνει αυτό το σύντομο βίντεο ΤΕD-ed στα αγγλικά. Πώς θα εμβαθύνετε στην ανάλυση ενός μυθιστορήματος, πώς θα αναγνωρίσετε τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τον ήρωα ενός βιβλίου σημαντικό, -αυτά είναι τα κυριότερα σημεία που θίγονται εδώ.

Για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι καλό να εξασκηθείτε στην πλατύτερη κατανόηση και αντίληψη των όσων διαβάζετε, και να αναγνωρίσετε την πολύπλοκη σύνθεση των σελίδων που έχετε μπροστά σας. Οι απλουστεύσεις δεν βοηθάνε. Παράδειγμα ενδιαφέροντος λογοτεχνικού ήρωα, ο κύριος Ντάρσυ από την Περηφάνεια και προκατάληψη, ο οποίος συνδυάζει το σκληρό παρουσιαστικό με την εσωτερική καλωσύνη. Δεύτερο παράδειγμα αξιόλογου μυθιστορήματος το γνωστότερο έργο της Τόνι Μόρισον με τίτλο «Αγαπημένη». Πρόκειται για μια τραγωδία, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να αντιληφθεί ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, εκείνο των σκλάβων της Αμερικής, και να το προσεγγίσει από πολλές διαφορετικές πλευρές.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.