Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Sea for society | Ημερίδα Διαβούλευσης για Νέους Πολίτες

Massiotbiologiemarine4

Το πρόγραμμα Sea For Society (SFS) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με στόχο να ενώσει την κοινωνία, για να ακουστεί η φωνή της σε θέματα που σχετίζονται με την θάλασσα, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Μόνο με την συμμετοχή της κοινωνίας θα επιτύχουμε, με συλλογικές προσπάθειες σε όλη την Ευρώπη, να εντοπίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες, τις προτεραιότητες και τις ανάγκες για έρευνα των Ευρωπαίων πολιτών, με τελικό σκοπό την βιώσιμη χρήση της θάλασσας. Το πρόγραμμα SFS κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το πρόγραμμα SFS διοργανώνει μια Ημερίδα Διαβούλευσης για Νέους Πολίτες, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για θέματα που σχετίζονται με τη θάλασσα, σε 9 Ευρωπαϊκές χώρες. Οι Ημερίδες Διαβούλευσης θα δώσουν την ευκαιρία σε πολίτες και νέους για να ξεκινήσουν διάλογο και ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την συνεισφορά της θάλασσας και των θαλάσσιων πόρων στην ζωή τους και την καθημερινότητά τους.

Πώς μπορώ να συμμετέχω;
Μπορείς να λάβεις μέρος στο πρόγραμμα,  παίρνοντας μέρος στην Ημερίδα Διαβούλευσης για Νέους στην Ελλάδα και συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής εδώ! Μοιραστείτε τις ιδέες σας και αναζητήστε κοινές λύσεις για  τη θάλασσά μας!

Πότε θα γίνει η Ημερίδα Διαβούλευσης;
Η Ημερίδα Διαβούλευσης θα λάβει χώρα στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών,

46.7 χλμ. Αθηνών – Σουνίου
Ανάβυσσος Αττικής
T: + 22910 76357
E: mpapath@hcmr.gr
W: www.hcmr.gr
c!o κα Μάρθα Παπαθανασίου

στις 2 Ιουλίου 2013 και θα επαναληφθεί με καινούριους συμμετέχοντες στις 4 Ιουλίου. Η Διαβούλευση διοργανώνεται από το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, [www.hcmr.gr], έναν από τους εταίρους του προγράμματος SFS και υπεύθυνο για τις Διαβουλεύσεις στην Ελλάδα.

Ποιοί θα συμμετέχουν στην Ημερίδα;
Η Διαβούλευση είναι μια ημερήσια εκδήλωση, με σκοπό τον διάλογο για την θάλασσα μεταξύ των νέων πολιτών. Η εκδήλωση θα γίνει με την ενεργή συμμετοχή 20 νέων, ηλικίας από 18 έως 28 χρονών. Πείτε μας την γνώμη σας! Κάντε την φωνή σας να ακουστεί! Γίνετε και εσείς μέρος της βιώσιμης χρήσης της θάλασσας!

Για περισσότερες πληροφορίες
σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://seaforsociety.eu/. Ελπίζουμε να δεχτείτε αυτήν την πρόσκληση και να συμμετέχετε στην Ημερίδα που οργανώνουμε! Ως αναγνώριση για την υποστήριξή σας στο πρόγραμμα Sea For Society, θα κερδίσετε ένα δώρο έκπληξη!

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.