Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Isabella Rossellini | Mammas

mammas_isabella_rossellini

Μετά τη βραβευμένη σειρά ταινιών μικρού μήκους της με τίτλο Green porno  που εξηγεί τη σεξουαλική ζωή διαφόρων ειδών, η Ισαβέλλα Ροσσελλίνι παρουσίασε τον περασμένο Μάϊο την καινούρια της δουλειά: μια επιστημονική και χιουμοριστική σειρά, ξανά κοντά στην αισθητική του θεάτρου και των κινουμένων σχεδίων με θέμα το μητρικό ένστικτο και πώς εκφράζεται αυτό σε διάφορα είδη όπως το χάμστερ, ο κούκος, η αράχνη ή η σφήκα.

Η σειρά εννέα επεισοδίων με τίτλο Mammas δείχνει ευφάνταστη και εκπληκτική όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο μοναδικό προς το παρόν επεισόδιο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (τα υπόλοιπα είναι στο κανάλι Sundance ή εδώ. Η ηθοποιός έγραψε, σκηνοθέτησε και έπαιξε τον ρόλο της μητέρας και το αποτέλεσμα είναι εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.