Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Νέες ματιές στον κόσμο μας | Εκδήλωση

neesmaties

Mια τριήμερη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 40) στις 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2013.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 27 συνολικά ομιλητές από τους χώρους της ψυχολογίας, της φιλοσοφίας, της πνευματικότητας, της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας και της τέχνης με κεντρικό άξονα τη διατύπωση διαφορετικών μεταξύ τους απόψεων όσον αφορά το όραμα που έχει καθένας για τον κόσμο και την κοινωνία.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να εμπνεύσει μια συζήτηση και να προβάλλει μια νέα οπτική για τον κόσμο μας και για την δική μας θέση μέσα σ’ αυτόν, μια συζήτηση που θα εμπνέει, θα δίνει ελπίδα, θα προτείνει κατευθύνσεις, διεξόδους και ευκαιρίες για δημιουργική συμμετοχή και θα συμβάλλει στο να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη, αλλά και την ευθύνη μας ως μέλη της κοινωνίας.

Η ιστοσελίδα στην οποία μπορειτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες είναι η εξής: Νέες ματιές στον κόσμο μας

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.