Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Μικρές σημειώσεις αισιοδοξίας

by_Michael_Picerno

Θυμάστε το Φεστιβάλ Αισιόδοξων Ιδεών που διοργάνωσε το People & Ideas πέρσι τέτοια εποχή; Οι 39 + 1 προτάσεις αισιοδοξίας σας που είχαν επιλεγεί και απ’ τις οποίες δέκα μεταφράστηκαν εικαστικά και παρουσιάστηκαν σε μια έκθεση, άγγιζαν όλα τα πιθανά θέματα. Πολλές φορές, έχουμε σκεφτεί ότι υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν περαιτέρω και η θετική δυναμική που έφεραν στη ζωή μας να συνεχίσει να μας εμπνέει.

Ανάλογη διάθεση είχε φαίνεται ο καλλιτέχνης Michael Picerno από το Λονδίνο και το Notes for Anyone που θέλησε μέσα από χρωματιστά, θετικά μηνύματα σε στύλους, διαφημιστικά πανώ και σήματα του δρόμου να φτιάξει τη διάθεση των κατοίκων του Σικάγο του και να τους κάνει να αναλογιστούν θετικά τη ζωή τους. Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες του.

by_Michael_Picerno_2

by_Michael_Picerno_3

by_Michael_Picerno_4

by_Michael_Picerno_6 by_Michael_Picerno_5

by_Michael_Picerno_6

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.