Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Gorogoa, ένα μοναδικό διαδραστικό παζλ!

goroagoa_2

Σας παρουσιάζουμε ένα εντυπωσιακό ψηφιακό παιχνίδι ονόματι Gorogoa του Jason Roberts. Ζωγραφισμένο αποκλειστικά στο χέρι, το παιχνίδι έχει μια αισθητική που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Σ’ αυτό κρύβεται ένα μοναδικό παζλ. Για να το λύσετε, χρειάζεται να αναδιοργανώσετε τέσσερις εικόνες τοποθετώντας τις εκ νέου δίπλα δίπλα ή τη μια πάνω στην άλλη. Η κάθε εικόνα όμως είναι ένα παράθυρο σε ένα άλλο σημείο του παζλ και κάθε παράθυρο προσφέρει το δικό του μοναδικό παιχνίδι. Το κλειδί για να εξελιχθεί αυτό το παιχνίδι πολλαπλών διαστάσεων βρίσκεται στον συσχετισμό των διαφόρων εικόνων και επιτυγχάνεται μέσα από εξερεύνηση, περιπέτεια και συλλογισμό.

goragoa

Έχει ήδη βραβευθεί ενώ βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους. Μπορείτε να το κατεβάσετε σε demo εδώ και να παίξετε. Καλή διασκέδαση!

H.T.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.