Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Πώς διαχειριζόμαστε το άγχος;

npr1

Tο Σαββατοκύριακο είναι εδώ και χαλαρώνουμε με το ακόλουθο βίντεο της εθνικής αμερικάνικης δημόσιας ραδιοφωνίας (NPR), με θέμα τη διαχείριση του άγχους. Η εικονογράφηση του μιλάει από μόνη της. Βασίστηκε στις απάντησεις που έδωσαν άνθρωποι όταν ρωτήθηκαν το πώς αντιμετωπίζουν το άγχος τους και πώς καταφέρνουν να το ελαττώσουν.

npr2

Οι τρόποι που επιλέγουν είναι όσοι και οι ίδιοι, δηλαδή ατελείωτοι. Είτε ακούγοντας μουσική, κοιτάζοντας τον ωκεανό παρέα με πολύ ηλικιωμένους παιδικούς φίλους, απολαμβάνοντας απλές χαρές, το γέλιο ενός παιδιού, ένα ζεστό μπάνιο και ένα πεντικιούρ, ένα κομμάτι σοκολάτας και τη διαδικασία κατασκευής χειροτεχνίας ή ακόμα πίνοντας έναν καφέ και αναζητώντας τη σιωπή, o καθένας έχει τον τρόπο του… αλήθεια, ποιός είναι ο δικός σας τρόπος;

Πηγή

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.