Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Τo παλαιό ψυγείο

Runaway_Short_Film

Η κλασσική προτροπή του κάθε ηλεκτρολόγου, υδραυλικού και πάσης φύσεως «ειδικού» μπροστά σε μια χαλασμένη συσκευή που έχει τα χρονάκια της είναι «Αλλαξέ το, δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για επισκευή» «Πόσα χρόνια τό’χεις; Τ’ά’φαγε τα ψωμιά του». Πληρώνεται την επίσκεψη και φεύγει.

Αυτή είναι η τάση της εποχής μας. Ο,τι παλιώνει και χαλάει, πετιέται. Ενίοτε πετιέται χωρίς να έχει χαλάσει. Κι όταν δεν θέλεις να το αποχωριστείς; Ενάντια σ’αυτόν τον υπερκαταναλωτισμό κινείται η μικρή, πονεμένη ιστορία («Runaway») ενός «ευαίσθητου» ψυγείου που έφτιαξαν τρεις φοιτητές από το Ringling College of Art & Design.

 

Σχολιάστε το άρθρο

  • Ελ.Παπ.

    Πάρα πολύ ωραίο! Στον καταιγισμό του μοντέρνου, είναι όμορφο να βλέπεις ότι κάτι παλαιομοδίτικο έχει ακόμα πέραση! Θα το στείλω στα παιδιά μου, να δω πώς θα τους φανεί!

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.