Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Trade School Athens | Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου 2014

TSA

Το Trade School Athens (TSA) είναι ένα ανεξάρτητο, αυτο-οργανωμένο σχολείο που βασίζεται στη ανταλλαγή και όχι στο χρήμα. Είναι ανοικτό σε όλους, ο καθένας μπορεί να συμμετέχει είτε ως διδασκόμενος είτε ως δάσκαλος. Σκοπός του είναι να υποστηρίξει την ανοιχτή πρόσβαση στη γνώση και να ενισχύσει τη διάθεση για συμμετοχή, προσφορά και συνεργασία.

Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει από το πρόγραμμα των μαθημάτων, δηλώστε συμμετοχή στο tradeschool.coop/athens και μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το κουτάκι με το αντάλλαγμα που είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε στο δάσκαλο. Περισσότερες πληροφορίες στο tradeschool.coop/athens

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014
17:30 – 19:30, Πολυχώρος Animus Corpus, Βασιλίσσης Σοφίας 54, Ιλίσια / Αθήνα
Feldenkreis – Αυτοεπίγνωση μέσω της Κίνησης- Awareness Through Movement®, Mariela Νestora

feldenkrais

Η μέθοδος Feldenkrais εφαρμόζεται στα ομαδικά μαθήματα Awareness through Movement (ATM), στα οποία μέσα από απλές κινήσεις, βελτιώνεται η στάση, η λειτουργία, η επίγνωση του σώματός και του εαυτού. Είναι μια διαδικασία μάθησης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία και οδηγεί στην αναδιοργάνωση του σώματος, διευρύνοντας τις επιλογές κίνησης και έκφρασης των δυνατοτήτων του. Μέσα απο τα μαθήματα βελτιώνεται η σχέση και η αντοχή με τη δουλειά μας, η αίσθηση της γείωσης, η κατανόηση της ανατομίας του σώματος, η μείωση και απουσία του σωματικού πόνου, η σταθερή βελτίωση σε όλες τις κινήσεις μας (στη ζωή, το χορό τον αθλητισμό). Η μέθοδος δημιουργήθηκε με σκοπό να μας κάνει να κάνουμε καλύτερα, ό,τι είναι αυτό που κάνουμε.

To make the impossible possible, the possible easy, and the easy elegant.

What I’m after isn’t flexible bodies, but flexible brains. Moshe Feldenkrais

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2014
17:00 – 19:00, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Κέντρο Europe DIRECT-Café EU-topia, Αθήνα
Misconceptions about the role of the father in Greece, Vasiliki Nasoufides

baby_father

Breakdown of the family unit; mental illness, motherhood and single fathers single-handedly raising their children, and what the law provides. Difficult decisions or just an easy solution? A chance to use your English (at whatever the level may be) and learn some new terminology.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.