Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

5 χρόνια People & Ideas

Cake_Roses

Το People & Ideas συμπληρώνει αυτές τις μέρες 5 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο με 2000 αναρτήσεις σε τρεις γλώσσες.

Τα θέματά μας έχουν να κάνουν κυρίως με την επιστήμη, με κάθε μορφή τέχνης αλλά και με κοινωνικά ζητήματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και συνεργάτες που αγαπούν το P&I και το στηρίζουν ανελλιπώς.

Ευχαριστούμε επίσης όσους μας παρακολουθούν στο φέϊσμπουκ και το τουίττερ.

Τα σχόλια και τα μηνύματά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Ένα ταξίδι είναι ευχάριστο όταν έχεις καλούς συνταξιδιώτες.

Αν θα θέλαμε να κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση, θα λέγαμε ότι ο ιστότοπος αυτός ήταν ο πρώτος του είδους του για τα ελληνικά πράγματα. Η οικονομική κρίση έπληξε το P & I όσο και κάθε άλλη ελληνική πρωτοβουλία οπότε δεν μπορέσαμε να επεκταθούμε όσο θα θέλαμε σε περισσότερους επιμορφωτικούς τομείς.  Παρ’όλ’αυτά κάποια βήματα έγιναν με το βιο-café και το Trade School Athens καθώς και με το Φεστιβάλ Αισιόδοξων Ιδεών.

Η αισιοδοξία και η ανάγκη για διεύρυνση των οριζόντων μας εξακολουθούν να καθορίζουν την φιλοσοφία μας, οπότε ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε καλής ποιότητος πνευματική τροφή για άλλα πέντε χρόνια τουλάχιστον, εφ’όσον οι συνθήκες μας το επιτρέψουν.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.