Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Μια ομαδική έκθεση στην Αθήνα

T.O.G.(detail) by Ioanna Pantazopoulou

Η Ιωάννα Πανταζοπούλου, την οποία σας έχουμε παρουσιάσει παλιότερα, λαμβάνει μέρος σε ομαδική έκθεση μαζί με καλλιτέχνες που έχουν σαν βάση τους τη Νέα Υόρκη. Στον καινούριο εκθεσιακό χώρο που λέγεται ΑΕΤΟPOULOS μπορείτε να δείτε την έκθεση με τίτλο Not my bridge not my water, την οποία επιμελήθηκε ο Alex Eagleton.

Το γλυπτό με το οποίο συμμετέχει η Ιωάννα Πανταζοπούλου στην έκθεση αποτελείται από 98 χιλιάδες χαρτονομίσματα της Βορείου Κορέας.

T.O.G. by Ioanna Pantazopoulou.

Η έκθεση που ξεκίνησε στις 29 Ιουνίου θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Αυγούστου. Διεύθυνση: Περικλέους 24, Αθήνα, ημέρες και ώρες λειτουργίας Τετάρτη έως Σάββατο 15-19 μ.μ.

Οι άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν επίσης είναι οι Darren Bader, Ernesto Burgos, Tony Cox, Brock Enwright, Thomas McDonell, Peter Regli και Matthew Ronay.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.