Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Μια Ελληνίδα στον κόσμο της μπαρόκ μουσικής

IMG_8074

Στην ωραία ιστοσελίδα της μας συστήνεται η Σοφία Πάτση, μια μέτζο σοπράνο από την Θεσσαλονίκη, η οποία φιλοδοξεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, μια χώρα που δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στην μπαρόκ μουσική.

Από οικογένεια μουσικών, η Σοφία αποφοίτησε από το Εθνικό ωδείο της πόλης της το 2009, συνέχισε τις σπουδές της για έναν χρόνο στην Γερμανία και αργότερα μετακόμισε στην Ολλανδία όπου ασχολήθηκε με την πρώιμη μουσική και το κλασσικό τραγούδι προκειμένου να πάρει το μάστερ της.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εκείνην, εδώ

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και παραθέτουμε ένα βίντεο όπου την βλέπουμε και την ακούμε να τραγουδάει μια από τις ομορφότερες καντάτες του Μπαχ.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.