Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Ποιοί πίνακες θα φορεθούν φέτος

dgmonet
Με πολλή φροντίδα η Ελέν, μια Γαλλίδα που μένει στο Λονδίνο,  αναζήτησε την πηγή έμπνευσης πολλών σχεδιαστών μόδας στους πίνακες, στα έργα τέχνης και το design. Το αποτέλεσμα της έρευνάς της είναι πραγματικά εντυπωσιακό όπως επίσης και ο πολύ φροντισμένος τρόπος παρουσίασής του στο blog της. Με λίγες αλλά ουσιαστικές πληροφορίες τόσο για τον σχεδιαστή μόδας και το έτος παρουσίασης όσο και για το έργο τέχνης που υπήρξε η πηγή της έμπνευσης.
Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε τα νούφαρα του Μονέ σε μια δημιουργία των Dolce&Gabbana ενώ ακολουθεί ένα φόρεμα Gucci με αναφορές στον Jean Fouquet, έναν ζωγράφο του 15ου αιώνα.
guccijeanfouquet-2016
Η Diane von Furstenberg δανείζεται σχέδια και χρώματα από τον Andy Warhol.
dvfwarhol
Lara Quint και Βαν Γκογκ.
lqxvangogh2
Bottega Veneta και Jackson Pollock.
bottegavenetta-pollock

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.