Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Tilda Swinton : Ο Ιππότης και ο Θάνατος

httpviigee.comdatabasetrendfittingcommonupfiles20170221102735sg4.jpg

Με ό,τι και να καταπιαστεί αυτή η γυναίκα αφήνει τη σφραγίδα της. Μια σφραγίδα που αποπνέει γοητεία, σαγήνη. Μια σαγηνευτική παρουσία τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στο video clip με το alter ego της David Bowie  καθώς και σε φωτογραφήσεις  όπου φλερτάρει σχεδόν πάντα με το εξεζητημένο, το απόμακρο, το ανδρόγυνο, το  σχεδόν άφυλο, το τόσο ποθητό τελικά.

Αυτή τη φορά η Tilda Swinton πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια της κορεάτικης εταιρείας οπτικών Gentle Monster για γυαλιά ηλίου τα οποία, επί πλέον, έχει σχεδιάσει η ίδια. Η φωτογράφηση έγινε από τον διάσημο φωτογράφο μόδας  Erik Madigan Heck που υπογράφει και τη σκηνοθεσία της διαφημιστικής ταινίας μικρού μήκους. Η ιδέα της ταινίας βασίστηκε σε μια ελεύθερη μεταφορά της «΄Εβδομης Σφραγίδας» του ΄Ιγκμαρ Μπέργκμαν όπου η Tilda Swinton υποδυόμενη τόσο τον Ιππότη όσο και τον Θάνατο (σε μια παραλλαγή της  ανθολογημένης σκηνής της παρτίδας σκακιού) ξιφομαχεί μέχρι θανάτου.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.