Έχετε δημιουργική σκέψη; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Αν ναι, τότε το People & Ideas είναι για σας. Μπορείτε απλώς να γίνετε αναγνώστης του ή να κάνετε ένα παραπάνω βήμα: να γίνετε επιμελητής περιεχομένου ή δημιουργός περιεχομένου. Έτσι παρακολουθείτε, δημιουργείτε, βιώνετε και μεταδίδετε την μάθηση αεί διδασκόμενοι προς όφελος όλων.

Let’s do it Greece!

Lets do it Greece   – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

  Μια εθελοντική δράση που γίνεται την ίδια μέρα & την ίδια ώρα σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Το όνειρό μας  είναι να ενώσουμε όλη την Ελλάδα μέσα σε 1 μέρα!

σημειώνει στο πληροφοριακό και πλούσιο σε πληροφορίες σάιτ της, η εθελοντική οργάνωση Let’s do it Greece. 

Η μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας.

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2012, συγκεντρώνοντας 20.000 εθελοντές και που χρόνο με το χρόνο ανεβάζει τον αριθμό των εθελοντών αλλά και τους στόχους της εκστρατείας του!

Πέρυσι, το 2017, με σημεία δράσεων  σε 1450 μέρη της Ελλάδας, οι συμμετέχοντες εθελοντές  (πάνω από 109.000 ) ανήλθαν στο 1% του πληθυσμού της χώρας!

Για το 2018 η  θεματική της εκστρατείας  είναι «Νεολαία και Εθελοντισμός»

Φέτος, πόσοι θα φωνάξουμε δυνατά «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!» ;

Πληροφορίες πήραμε από το σάιτ του Let’s do it  Greece http://www.letsdoitgreece.org/info , εκεί όπου θα διαβάσετε κι εσείς πώς (και γιατί) μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Σας άρεσε το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας.